OŽ Kytín

O zprostředkování dojmů z nedělního závodu jsem požádal zástupce mladé, nastupující generace orienťáků. Sliboval jsem si o toho modernizaci poněkud suchopárného informování o závodech v těchto článcích. Je třeba zejména aktualizovat zatuchlý boomerský slovník.   Toužebně očekávaný text však zatím nedorazil, je to tedy opět na mně.

Předchozího dne, při pohodičce na shromaždišti v Poteplí, vedoucí akce ztratil čip.   Umíte si představit jeho nadšení, když mu ho pořadatelé závodu v Kytíně , druhý den ráno při prezentaci, vrátili. Orienťácká komunita skvěle funguje!

Propršená noc neslibovala na nedělní závod příjemné podmínky. Během dopoledne se ale postupně vyčasilo a závod probíhal za příjemného, byť větrného počasí.

Skvělá spolupráce všech 24 říčanských reprezentantů vedla k bleskovému vztyčení stanu, který nás ochránil před nepříjemným větrem. Výborně se zapojili i rodiče nováčků.  Stan nám neuletěl, což se ne všem sousedícím oddílům zadařilo.

Po dlouhé cestě na start nás čekala klasická brdská mapa Na Rovinách,  což je zjednodušeně řečeno průsek vedení vysokého napětí a smrkový les po obou stranách. V lese jsou odporná kamenná pole porostlá mechem, kde se v pohodě,  rychle a bezpečně běhá.

Jak jsme dopadli:

Důležité je, že se v těžkém terénu nikdo nezranil, nikdo nebyl DISK.

D10  Veronika P. tentokrát 14.místo

D12 Adélka Č. těsně 4tá

D14 Maja 1.místo a Zuzka 10.místo

D16  Veronika H.  11.místo a Natálka 22.místo

V elitní kategorii D21L Adélka K. skončila 10.

Kluci

H10: Marek Č. 2 místo, Kristián 13. a Franta 29.

H12: Pablo 26.místo a David 31.místo

H14: Honza Prox 21.místo

H18: Tomáš Kohoutek 7.místo

H21L:Honza Havlíček 14.místo

Příspěvek byl publikován v rubrice Závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.