OŽ Poteplí (y?)

V sobotu 21.10 se za krásného, téměř letního počasí na tradičním místě bývalého koupaliště v Poteplí u Unhoště konal OŽ.

Náš oddíl vyslal celkem 29 závodníků, kteří se sešli na příjemném, koncentrovaném shromaždišti a společně si užili pěkný den.  Konverzace příjemně ubíhala, tratě v lese byly pestré, nabízely variabilní  postupy, nikdo se neztratil ani nezranil, zkrátka ideální závod.

Místní mapa „Žlábek“ zahrnovala pěkný, kůrovcem nezničený smíšený les, který ve vrcholových oblastech přecházel ve skalnaté hřebínky s relativně velkým převýšením. Snad jen jediná stížnost byla, starší závodníci měli problém se čtením mapy 1:15 000 v miniaturním formátu.

Horkou chvilku zažil vedoucí akce ještě před závodem, protože odeslal oddílové přihlášky do ORISu přesně o půlnoci, tedy s minutovým zpožděním. Za to byl odměněn 50% navýšením startovného pro celý oddíl, což by se oddílové účetní asi dost těžko vysvětlovalo.  Naštěstí se po několika hodinách pořadatel slitovali a přihlášky uznal jako podané včas.

A jakými mimořádnými výsledky se můžeme pochlubit?

Špičkové je 1. místo Mají v D14, 2. místo Natálky v D10F a 3. místo Marka Č  v H10.   Z dalších výkonů 5.místo Zuzky H. v D12, 6.místo Adélky Č v D12 a 8.místo Veroniky P. v D10.

Zvítězili ale všichni, kteří přijeli a společně si zasportovali.

Příspěvek byl publikován v rubrice Závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.