Poslední kufr 2023

Již 11. ročník ukončení sezóny, nazývané Poslední kufr se koná letos v listopadu.

Jedná se hlavně o společenskou akci během které je nejdříve pro všechny připraven speciální orienťák (např. různé úpravy mapy). Poté se všichni společně sejdeme na vyhlášení a zhodnotíme uplynulou sezonu, vyhlášení nebývá na základě výsledků, ale spíše podle aktivity na závodech a trénincích. Všichni vyhlášení jsou odměněni nějakou drobností a vždycky zbyde něco i pro ty, kteří přes rok nebyli tak aktivní, ale kufru se účastní. Hlavním bodem této akce je vyhlášení držitele putovní ceny Kufr, není žádné pravidlo za co je Kufr dáván. Mohou být různé důvody - například, pomoc na trénincích, pravidelná účast na závodech, nebo třeba za něco speciálního, co daný člověk během roku udělal, důvody nejsou nijak omezeny a tak je možné, že Kufr dostanete za něco, za co ho ještě nikdy nikdo nedostal. Letos putovní Kufr přinese Mára Čevela za sportovní výsledky, nadšení do závodění a odvahu 2x zaskočit ve štafetách DH12 i přesto, že teprve běhá DH10.

 Co to vlastně ten putovní Kufr je a co s ním vlastník dělá? Putovní Kufr je klasický kufřík na výtvarku s orienťáckou tématikou. Každý majitel kufru do něj nalepí svou fotografii, podepíše se na listinu držitelů a přidá do Kufru jakýkoliv předmět. Příklady věcí, co byly do Kufru dány - náramek z gumiček, plyšáci, rouška, covid test atd. Kufr má samozřejmě v každé domácnosti své speciální umístění a je vystaven tak aby ho každý mohl vidět.

Další ze zásadních součástí Posledního kufru jsou masky. A meze se nekladou, přijďte v jakékoliv masce a věřte nám, že běžet OB v masce je mnohem větší sranda, než v běžeckém oblečení!

Pořadatelé většinou zajistí teplou polévku a teplé nápoje přímo na místě konání, nicméně o ostatní drobné občerstvení se vždy postarají právě účastníci kufru, což je také tradicí, že každý z účastníků přinese něco pro ostatní - buchtu, koláč, bábovku, slané tyčinky…cokoliv co rádi kuchtíte.

Poslední kufr 2023

kdy: 12.11.2023
od kolika: sraz v 10:30

kde: sál restaurace U Boudů, Praha Kolovraty

s sebou: masku, drobné občerstvení pro ostatní, dobrou náladu

přihlašování: v přihláškovém systému (vemte s sebou i rodiče, jen nám to prosím napište do poznámky)

Více informací už přišlo, případně přijde emailem.

Těšíme se na Vás!

Příspěvek byl publikován v rubrice Závody. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.